Life/Business Coaching

Понятията Life Coaching/ Бизнес Coaching са въведени за първи път в Америка преди повече от 20 години с цел да запълнят все по нарастващата нужда от персонални и бизнес консултанти/ лични съветници, които не е задължително да бъдат психолози или психотерапевти. С това се отнема неудобството от отиване на психотерапевт, когато няма специално психически проблеми или заболявания, както и финансовият и времеви аспект (психотерапията например изисква повече сесии, които могат да продължат и месеци). Решаването на всекидневни, екзистенциални проблеми се превръща в нещо модерно и достъпно за всеки. Разрешаването на проблемите чрез Life Coaching може да стане дори с 1-2 сесии, стига да сте наясно какво не е наред. Напоследък Life Coaching/ Career Coaching стават изключително популярни и в Европа, в това число и в България.

 

Едно от най-големите предимства на лайф coaching е, че може да бъде провеждан по телефона или по скайп, без да се налага да напускате удобството на собствения Ви дом или офис.

 

За повече информация относно различните видове coaching, както и условия за провеждането му, моля вижте Статии и Материали.

 

Настоящият списък се отнася за професионалисти, практикуващи лайф и бизнес coaching. Моля натиснете за съответният град:

София